Expeditie 070 vol natuurbelevenissen

Volop natuurbeleving bij Expeditie 070:

Het verschil zit hem hier ” deep down to earth” om verbinding tussen mens en natuur weer gewoon te maken. Omdat we er zover vandaan zijn geraakt.

missie en visie

De focus ligt op groepen te verbinden met de natuur in regio 070 (Den Haag). Zodat een ieder zijn of haar unieke natuur ervaring op kan doen. Iedere activiteit richt zich op ontdekkend, spelend, bewegend en ontwerpend leren. De groepen gaan met een NatuurWijzer of Natuurbeleving Expert op pad die een uitdagend en afwisselend programma bied en voor scholen kern-doel gericht met Tule doelen werkt. Zodat de ervaring langer beklijft en de kans groter is dat men zelf hier vaker op natuuravontuur heen gaat.

Daarnaast is de insteek om de angst die er in onze maatschappij veelal heerst door verwondering en natuur weetjes te vervangen. Op een inspirerende, ontdekkende, aansluitende en natuurlijke manier. Betrokkenheid, zorg dragen, beschermen en iets terug doen voor de natuur wordt voor volgende generaties helemaal belangrijk. Een gunstige bijwerking van buiten in de natuur zijn en bewegen is dat ieders gezondheid en welzijn ook nog eens verbetert.

Weet jij 1 of meerdere groepen die jij ook Expeditie(s) wilt laten ervaren midden in de natuur van Den Haag? Heb jij specifieke wensen voor jouw groep(en) of op jullie groene locatie?

Neem dan gerust contact op.

Scroll naar boven